bine_2

RESTAURANT ORHDEEA este cu adevărat o locație de vis, construita special pentru a organiza nunti la cel mai inalt standard. Avem un profil special, de salon de nunta axat pe un singur eveniment, in care dumneavoatra sunteti actorii principali si nu “mirii de la nunta de alaturi”.

Salonul nostru si-a castigat de-a lungul timpului atat aprecierea mirilor care au ales locatia noastra, cat si consideratia invitatilor pentru alegerea restaurantului nostru. Detaliile fac diferenta si transforma aceasta locatie intr-un spatiu de vis, in cadrul caruia te vei bucura de servicii remarcabile. Beneficiind de o echipa formata din profesionisti te poti bucura de fiecare moment, intr-o atmosfera calduroasa, plina de gratie si eleganta. Serviciile pe care RESTAURANT ORHDEEA le pune la dispozitia dumneavoastra sunt diverse, pornind de la organizari de nunti, receptii, conferinte , baluri de absolvire sau intalniri de afaceri pana la asigurarea unei mese calde de pranz sau cina.

RESTAURANT ORHDEEA inseamna rafinament si calitate exceptionala a serviciilor, confort si intimitate.

Meniul nostru cuprinde bunatati capabile sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi, indiferent de cultura culinara cat si de statutul degustatorului Restaurant Orhideea lanseaza o invitatie la intimitate si bun gust.

Restaurant Orhideea mereu pregatit sa satisfaca cele mai rafinate gusturi, oferind o mare diversitate de preparate culinare si bauturi de la cele traditionale romanesti la cele internationale. Atmosfera placuta si rafinata, meniuri variate precum si un serviciu ireprosabil sunt cartea de vizita cu care Restaurant Orhideea intampina si satisface cele mai exigente pretentii.

Conceput in stil modern, elegant, este mereu in masura de a va pune la dispozitie 2 sali una de 50-60 locuri si alta de 250 de locuri ideale pentru: petreceri diverse, aniversari, receptii, mese de protocol, nunti, botezuri, cununii, parastase, comemorari. Fie ca doresti preparate din carne de porc, pui, vita, peste sau chiar preparate vanatoresti, preparate extravagante sau vegetariene, noi ti le pregatim si servim intr-o maniera profesionista, astfel ca tu sa te simti rasfatat si relaxat.

Va asteptam cu drag!

PROMITEM CA ITI VEI AMINTI CU PLACERE EVENIMENTUL TAU

REZERVA ACUM

PROMITEM CA ITI VEI AMINTI CU PLACERE EVENIMENTUL TAU

REZERVA ACUM